×

Aoti Vanke Centre / LWK + PARTNERS

Published May 01 2021 at 11:00 PM GMT
Key
Points
  • The future of work is constantly being reimagined.
  • Aoti Vanke Centre, an innovative working hub in Hangzhou, China designed by LWK + PARTNERS, embraces the hybrid model as the way forward and challenges conventional workspaces by externalising human activities to a fluid and highly permeable field of semi-outdoor space.
  • This sleek new office complex reinterprets the podium-tower typology with each level of its elevated podium rotated by a different degree to create myriad walk spaces for people's enjoyment.
  • At a time when COVID-19 has accelerated shifting trends in sustainable design and spatial relations, the programmatic stack blurs the work-life distinction and lends itself towards a smarter urban lifestyle for the next generation, promoting interactions, active engagement and sustainability.



Trending

Stats

  • Published May 1, 2021 11:00 PM GMT